A rádióról

A Trió FM egy magyar városi rádió Jasbéreniből 97,7 FM-en, az interneten is elérhető. A régió és az ország legfrissebb hírei élőben hallhatók. Jó zenét és modern slágereket is játszik. A Trio FM Jasbérenből sugároz, és Pest és Heves megye egyes részein Jassag és Jas-Nagykun-Szolnok megyében fogható. Hallgassa a Trio FM-et online, és legyen naprakész a legújabb eseményekkel.

Jelmondat: "Melletted szól!"

Formátum: Kortárs slágerrádió (CHR), News.

Műfajok: Slágereit, Pop.

Indulás: 1996. május 1.

Tulajdonos: Trió Rádió Kft.


Frekvencia

A Trió Rádió a következő városokban sugároz FM vagy AM csatornán:

  • Jászberény 97.7 FM

Úgy gondolja, hogy a weboldalunkon található információk hiányosak, elavultak vagy tévesek? Gondolod, hogy többet tudsz a rádiózásról? Segítse munkánkat azzal, hogy ír nekünk a Kapcsolatba lépni velünk. Köszönjük együttműködését, jó hallgatást!

Hallgass Trió FM az okostelefonodon ingyen a Android vagy iOS

A rádió munkatársai nem olvashatnak kommenteket! Ha zeneszámot szeretne kérni, vagy egyszerűen csak üzenetet szeretne küldeni egy rádióállomásnak, használja a rádió postafiókját vagy valamelyik elérhetőségét!

Kapcsolat

Komment doboz

  • Andrea E.
    Hello, miért csak online vagy? miért áll le mindig online??
  • Tibor V.
    Nagyon szépen köszönöm
  • Erika😊
    Trio fm szuper rádió. Menő zene, és ami a legfontosabb, hogy a rövid híreknek köszönhetően mindig tisztában legyen azzal, hogy mi történik az országban és a világban. Szép napot és szuper hangulatot mindenkinek 👍👍😘!!!!!!